Om BB vikar

Som direktør for BBVikar har jeg sat mig for at gøre en forskel for mennesker.

Siden 2016 har jeg været inden for det pædagogiske felt og arbejdet med mange forskellige mennesker, med lige så mange udfordringer og diagnoser.

Jeg har selv været på gulvet og er det stadigvæk, da jeg ser det som en vigtig del at mit ansvar. Jeg kender alle borgerne på vores opgaver, de fleste af de faste medarbejdere på opgaverne og selvfølgelig kender jeg personligt alle mine vikarer.

Jeg har den overbevisning at vi kan gøre verden til et bedre sted. Måden vi skal gøre det på er ved at hjælpe lige her hvor vi er nu.

For vores vedkommende gør vi det ved at hjælpe det menneske der står over for os lige nu.

Vi tror på at det pædagogiske område spiller en afgørende rolle i samfundet.

Derfor ser vi det som en helhed når vi får en opgave. Vi skal hjælpe borgere men i lige så høj grad skal vi hjælpe vores kollegaer. Kun sammen kan vi lykkes og få skabt en god hverdag hvor alle trives.

Jeg gør tingene anderledes end andre vikarbureauer, det ved jeg godt. Og jeg ved man ikke vinde mange Gazellepriser når jeg har valgt at bringe mig selv så meget i spil som jeg gør. Så vokser man ikke hurtigt. Men jeg tror på at min personlige tilgang gør en forskel hver dag. Det er i hvert fald det jeg oplever ude på opgaverne.

Mine kunder skal være trykke ved mig og de vikarer jeg sender, og hvordan kan jeg vide at vikaren er den rigtige til en opgave hvis jeg ikke engang kender borgeren der skal hjælpes. De skal jo passe sammen.

Derfor er jeg også på gulvet, så jeg kan mærke borgerne, personalet, stemningen og miljøet. For det er jo mennesker vi arbejder med og ikke bare lagervarer.

Vi ved at når vi siger at vi altid vil gå med hjertet forrest så forpligter det, og det synes vi også det skal. Derfor tør jeg også at sige det igen og igen.

Vi er et vikarbureau der ALTID går med hjertet forrest.

Martin Bjerge Burmeister Jensen

Direktør